Auto polijsten Haarlem

Wiki Article

Schaam je je bijna als jij de deur opent? Wij boenen je mercedes van links tot rechts tot ie er weer als nieuw uit ziet. Sneeuw doet je vierwieler geen geen goed, het wordt tijd om deze door ons onder handen te laten nemen. Wij zorgen er voor dat de voortreffelijke glans die je vierwieler ooit eens bezat weer terug komt. De bovenste laag wordt nogmaals tot leven gewekt voor het fraaiste uitkomst. Ons team is altijd tevreden op het eindresultaat, en dat mag ook zeker, want ze gebruiken de betere producten en geven hun ziel en zaligheid. Zie op onze site enkele voor en na foto's om jezelf te overtuigen. In niet al te lange tijd staat er dan weer een geweldig stralende wagen voor je verblijf waar je trots om zult zijn.

Zodra je in je Bmw stapt kan het gebeuren, grind dat omhoog springt of even niet uitkijken met je sleutelbos en je lak is beschadigd. Zonde, er valt treurig genoeg niks tegen te beginnen maar wel wat tegen te doen. Het is geen gezicht en je bent juist altijd zo zuinig. Om van al die krassen in je bolide af te komen kan je deze naar ons toe brengen om te laten polijsten. Een uitstekende lak door onze polijstbehandeling geeft je bolide weer de helderheid die het had toen je hem voor het eerst zag. Wat in 1 oogopslag opvalt is de kleur, deze is als nieuw.

Valt jouw oog ook op al die sprankelende auto's die sparkelen in het licht van de zon of onder verlichting van de straat? Je kan je gezicht er in terug zien zo feilloos is de lak. Met onze glascoating dienst gaat ook jouw vierwieler er net zo uit zien, is dat niet de wens waar je regelmatig aan zit te denken? Nano-coating is een transparante laag die over de lak is vastgehecht, dit geeft op z'n minst twee jaar extra bescherming aan je auto. Alvorens de glascoating kan worden gewreven behoort de heilige koe eerst ingrijpend gepoetst te zijn wilt de gel blijven plakken. Na deze glascoating heeft regenwater en vuil geen vat meer op je lak, je heilige koe blijft spik en span.

Plus de binnenkant van je Fiat kunnen we geheel zuiveren zodat je met een trots gevoel een passagier kan meenemen. Wij maken alles binnen het interieur brandschoon, de autostoelen en dashboard tot de voetenmat aan toe. Als je de Toyota al een geruime tijd hebt is deze een stuk smeriger als dat je zal willen. Als je je zoon een lift moet geven dan is het een blamage als die een smerige lift krijgt. De lederen bekleding komt na onze interieur reiniging er nogmaals als nieuw uit te zien. Veel mensen vinden een nieuw aangeschafte Mercedes aangenaam ruiken, jammer genoeg verdwijnt die geur vanzelf. Alle nieuwe geurtjes die het interieur rijk is vernietigen we zodat je reukorgaan volop je zintuigen kan gaan doen tintelen.

Om je heilige koe honderd procent van binnen en buiten fatsoenlijk te laten boenen bieden we ook pakketten aan. Het ‘basis detailing’ pakket is een mogelijkheid die je bij ons kan kopen. Natuurlijk is het ook mogelijk om pakketten te combineren, wat jij wilt doen wij. Wij bieden onze diensten aan voor zowel particulieren als bijvoorbeeld een taxibedrijf. Nadat Lees meer je jouw Honda brandschoon hebt terug gekregen weten wij het enorm te waarderen als je ons bijvoorbeeld bij je tante wilt aanprijzen. We hebben momenteel 6 autopoetsbedrijven door heel Nederland. Je hoeft niet ver te rijden om er eentje te vinden, en anders maak je er meteen een mooie dag van.

Breng ons maar eens een bezoekje.

Is het beschamend als je gaat parkeren? Laat je Kia door ons tot in detail. Iets dat je auto faal eruit doet zien komt door het weer, de weersinvloeden geven de laklaag een doffe gloed. Na jaren lang buiten op de oprit te hebben gestaan is dat ook best onweerlegbaar, maar geen nood, wij geven die verrukkelijke grootsheid weer terug. De bovenste laag wordt weer tot leven gewekt voor het mooiste uitkomst. Onze medewerkers zijn altijd tevreden op het eindresultaat, en dat mag ook wel, want ze gebruiken de betere producten en stoppen hun ziel en zaligheid. Zie op onze webpagina meerdere voorbeeld afbeeldingen om ons met een gerust hart te vertrouwen.
Met een grote glimlach komen bekende naar je toe om te vragen of je een andere bolide hebt gekocht zo mooi als dat ie is geworden.

Dit is je vast niet onbekend, je rijd naar de verjaardag van je neefje en spontaan zijn er allemaal krasjes bijgekomen door fijne steentjes. Jammer, er valt helaas niks tegen te beginnen maar het valt wel op te lossen. Al die beschadigingen maken de kleur ook wazig, het is wel eens mooier geweest. Om van al die krassen in je Lada af te komen kan je deze aan ons toevertrouwen om een polijstbehandeling te laten ondergaan. Zodra de professionele polijstbehandeling achter de rug is, zijn beschadigingen die afkomstig zijn van je sleutelbos, een paar struiken of grind weer honderd procent verdwenen. En uiteraard die kleur, honderd procent opgebloeid.

Kan je ook niet je ogen afhouden van die sprankelende kleuren van een nieuwe Mercedes? Dat je de hond aan het uitlaten bent en zoiets hebt van ik mogen hopen dat die bij mijn voordeur stond? Dit krijg je voor elkaar met glascoating en deze dienst zit tevens in ons aanbod, dus jouw auto kan net zo voortreffelijk worden. Wat is nano-coating nu precies? Nou het is een bijgevoegde ondersteunende laag over je momentele lak heen die nog lange tijd blijft zitten. Wat nodig is, is dat de auto eerst tot in de details gepoetst moet zijn wilt de behandeling werken. Het eindresultaat is dat regenwater en al het andere vuil van deze autolak afglijdt zodat je altijd in een glimmende auto naar je werk kan.

Ook de binnenzijde van je voertuig kunnen we compleet schoonmaken zodat je weer met een lekker gevoel de heilige koe in stapt. Wij maken het gehele auto interieur netjes, de zetels en dashboard tot de grond aan toe. Waar is het auto interieur laten schoonmaken goed voor? Na een poos is de binnenzijde lang niet zo smetteloos meer als toen het was. En wie wilt er nu gezien worden met een smerig auto interieur. Alle mogelijke plekjes worden door ons aangepakt zodat er geen vuiltje meer aanwezig is. En weet je nog hoe goed het interieur rook toen je je Ford net bij de occations dealer had opgehaald? Alle onprettige geuren die in het auto interieur zitten verstopt halen we er uit zodat je reukorgaan volop je zintuigen kan gaan doen tintelen.

Om je voertuig volstrekt van binnen en buiten fris te laten maken bieden we ook pakketten aan. Het ‘autowassen’ pakket is een mogelijkheid die je bij ons kan afnemen. Bovendien is het best doordacht om meerdere pakketten in te zetten, zo nemen we alles in 1 keer mee. Je kan bij ons elke kant op, alle auto's en bestelwagens die we krijgen reinigen we grondig aan de binnen of buitenkant en zelfs beide kanten. Nadat je jouw heilige koe fatsoenlijk kan komen ophalen weten wij het gigantisch te waarderen als je ons bijvoorbeeld bij je vriend wilt aanbevelen. We hebben momenteel 6 autopoetsbedrijven door heel Nederland. Er is er altijd wel 1 bij jou in de buurt.

Maak een afspraak.

Report this wiki page